Op 1 februari 2018 geef ik een workshop over klantwervende webinars in Eindhoven. Ik help je een goed webinar op te zetten dat waarde biedt aan de kijkers en tegelijkertijd enthousiasmeert om klant bij je te worden.

In de jaren dat ik nu zelf bezig ben met webinars, heb ik geleerd welke ingrediënten leiden tot het meeste succes. Iedereen kan een webinar geven, maar niet iedereen verkoopt ook (goed) met webinars.Webinars waren in 2017 mijn grootste inkomstenbron. We gaan op 1 februari aan de slag met ‘Het perfecte webinarscript’ omdat een goed script alles bepalend is voor je verkoopsucces.

5 reden om mee te doen met de workshop ‘Het perfecte webinarscript’. Doe mee als:

  • Je weet dat je webinars wilt geven om een groter publiek te bereiken maar je weet niet waar je moet beginnen; ik ga je uitleggen hoe je eenvoudig, zonder technisch gedoe, een webinar kunt opzetten

  • Je nieuwsgierig bent wat webinars voor jouw business kunnen betekenen en je wilt weten wat voor soort webinar voor jouw business zal werken

  • Je al webinars geeft maar daarmee nog te weinig sales genereert

  • Het geven van webinars je primaire inkomstenbron moet gaan worden in 2018

  • Je eind 2018 bekend wilt staan als een autoriteit op je vakgebied én de go-to-expert (en je daarmee je concurrenten ver achter je laat)

Herken je je in één of meer van de bovenstaande doelen voor je business? Dan kijk ik er naar uit om je te helpen. Klik op die link hieronder voor meer info.

Meer info & aanmelden voor de klantwervende webinar workshop.