Eind vorig jaar kwam ik in contact met Monique Teggelove van Papillon Reizen toen zij mijn webinar ‘Hoe verleid je een journalist?’ volgde dat onderdeel was van een webinarserie waarvoor ik was gevraagd als één van de experts.

Monique woont in Mali en is eigenaresse van een super gave reisorganisatie met bestemmingen Mali, Burkina Faso, Togo en Benin. Allemaal in het prachtige West-Afrika!

Naar aanleiding van mijn webinar won Monique een gratis nieuwswaardesessie met mij. Ik kan het gesprek me nog goed herinneren. Ik vind het echt super bijzonder dat zij als Nederlandse in Mali woont en daar zo’n mooie reisorganisatie heeft opgericht. Monique wilde graag wat PR-tips om (meer) free publicity te krijgen.

We hebben een half uurtje gesproken en Monique is aan de slag gegaan. Vorige week ontving ik een super enthousiast mailtje van haar. Zo eentje waar ik echt blij van word! 

Sinds ons gesprek heeft Monique veel free publicity weten te regelen voor haar mooie business. Zo’n mailtje is waar ik het voor doe! Lees hieronder het mailtje dat ik ontving.

Mijn boodschap aan iedereen die dit leest: Ga ervoor, benader de media. Je laat echt kansen liggen als je het niet doet! Kijk naar Monique…

Hoi Stephanie,

Het is alweer even geleden dat we contact hadden.
In de tussentijd heb ik niet stil gezeten hoor.
Afgelopen woensdag een stukje in NRC Next:
http://www.nrc.nl/next/2015/10/28/ik-gaf-me-over-aan-het-onbekende-1549644

En in december nog drie artikelen in een reismagazine en in twee van de grootste damesbladen.
(Opmerking: de namen van de bladen zijn hier weggelaten omdat de media het niet waardeert als verhalen voor de uitgave al verklapt worden.)
 

Dankjewel nogmaals voor je waardevolle tips!

Warme groet uit Mali,

Monique
www.papillonreizen.com