free publicity, pr bureau amsterdam, pr actie, pr campagne, persbericht, klusupKlusup.nl op 18 en 19 januari 2014 in GAMMA Almere Poort

Amsterdam, 8 januari 2014 – Op Klusup.nl kun je dagelijkse klusjes uitbesteden aan betrouwbare mensen bij je in de buurt. Almeerders zijn sinds de lancering van de website in september flink aan de slag gegaan en staan in de top 5 van regio’s met de meest uitgevoerde klussen. Van kasten in elkaar zetten tot de hond uitlaten. Van ramen lappen tot verhuizen. Almeerders steken de handen graag uit de mouwen om buurtgenoten te helpen. Stadgenoot Patrick Jung (38) uit Almere Poort is koploper als het gaat om het uitvoeren van klussen in de regio Almere. In twee maanden tijd heeft hij al 6 opdrachtgevers naar volle tevredenheid geholpen.

Versterking burengevoel
Patrick zet zich graag in voor buurtgenoten. “Ik wil mijn vrije tijd graag nuttig besteden. Ik werk nu fulltime bij Justitie, maar ik heb ook in de onderhoud gezeten, ben steigerbouwer geweest en heb een jaar lang schilderwerk gedaan. Ik ben dus best wel handig en ik vind het leuk om klusjes aan te nemen en wat extra geld bij te verdienen.” Patrick doet het liefst schilderklussen, maar ook als het gaat om monteerwerk, timmerklusjes of eenvoudig electrawerk, steekt hij zijn handen graag uit de mouwen. “Veel mensen hebben het te druk om allerlei klusjes te doen of hebben er simpelweg de kennis niet voor. Ik ben blij dat ik mensen om mij heen kan helpen. Als Klusup er niet was, zou ik niet weten met welke klussen ik anderen zou kunnen helpen. Klusup brengt buurtgenoten echt samen!”

Ontmoet Patrick op 18-19 januari
Patrick en een ervaren team van klusuppers staan op zaterdag 18 en zondag 19 januari bij de Klusup stand in de GAMMA Almere-Poort om klusvragen van buurtbewoners te beantwoorden. Tijdens deze dagen ontmoet je daarnaast je buurtgenoten met een gratis kopje koffie en ontvang je 15% GAMMA korting bij aanmelding op Klusup.nl. Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek met popcorn en chocolademelk.

Over Klusup.nl
Klusup.nl is een initiatief van Thanh Truong (31) en Ming-Fai Wai (32) uit Purmerend. Truong werkte jarenlang in de sales bij een bank en Wai als software engineer en developer. Klusup.nl is een online marktplaats waar je veilig je dagelijkse klusjes kunt uitbesteden aan gescreende buurtgenoten en waar je zelf wat kunt bijverdienen door anderen te helpen. Nederland is het eerste land waar Klusup beschikbaar is. Uitbreiding naar andere Europese landen staat in de planning. Klusup is gevestigd in Amsterdam.

Noot voor redactie
Voor meer informatie, additioneel beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met de persvoorlichter van Klusup, Stephanie Aukes via info[at]supastar-pr.com of 06-24608220.

Lage resolutie beeldmateriaal kunt u hier downloaden:
https://www.dropbox.com/sh/ho0dak6cemldxvh/1ElmG79dP6

Wilt u hoge resolutie beeldmateriaal ontvangen? Stuur een e-mail naar info[at]supastar-pr.com en u krijgt het beeldmateriaal direct toegestuurd.