Via Social Deal voordelig kennis maken met raciones uit vier landen

Opera Prima, de patisserie-traiteur met Mediterrane invloeden op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam, opent vandaag officieel haar deuren als restaurant. De winkel met de vertrouwde Frans, oud Parijse sfeer is heringericht en beschikt nu over 30 zitplaatsen voor lunch en diner. Culinaire liefhebbers kunnen van 12 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds genieten van zoete en hartige delicatessen die je nergens anders in Amsterdam kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een mix vanFranse, Spaanse, Italiaanse en Argentijnse raciones.

Raciones
Raciones zijn hartige lekkernijen die geserveerd worden op kleine borrelplankjes. Opera Prima laat delicatessen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Argentinië op speelse wijze samenkomen op haar bordjes met raciones. Armando Sacksioni: “De achtergrond van mij en mijn vriendin, Deborah Manassero, verbindt ons met deze vier landen. Ik ben zelf Nederlands/Spaanse en mijn vriendin is Italiaans/Argentijnse. Daarnaast heeft zij de Franse Hoge Patisserie opleiding afgerond. Sinds onze eerste ontmoeting in een keuken in Spanje in 2008, bedenken we steeds nieuwe creaties om het lekkerste uit deze landen samen te brengen. Met onze culinaire combinaties willen wij mensen keer op keer een heuse smaaksensatie doen beleven.” Raciones zijn geschikt als borrelhapje of om een diner mee samen te stellen.

Van winkel naar restaurant
‘Het is een droom die uitkomt.’ Zo omschrijft Armando het feit dat zijn winkel een restaurant is geworden. “Wij hebben 8 maanden moeten wachten op een vergunning maar Deborah en ik zijn ontzettend blij dat onze droom nu werkelijkheid is geworden. Wij kunnen onze raciones en bijzondere wijnen nu gaan serveren aan een nog groter publiek,” vertelt Armando Sacksioni.

Social Deal
Vanaf vandaag is het mogelijk om bij Opera Prima te lunchen of dineren met een Social Deal voucher. “Om Opera Prima in één keer als restaurant op de kaart te zetten, hebben we besloten om via Social Deal mensen op een leuke en extra voordelige manier kennis te laten maken met onze raciones en lekkere wijnen. Op www.socialdeal.nl kunnen culinaire liefhebbers een voucher kopen en daarmee de lekkernijen van ons restaurant proeven,” aldus Sacksioni.

Opera Prima
Opera Prima is een restaurant en catering met Mediterrane invloeden, gevestigd op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam. Iedere dag serveert Opera Prima verschillende vers gebakken taartjes zoals Macarons en Lemon Pie. Ook zijn er verschillende vlees en vegetarische maaltijden af te halen. Daarnaast biedt Opera Prima een hoogwaardige selectie oliën, azijn en Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Ook kunnen mensen bij Opera Prima terecht voor high teas, privé-diners en catering. www.OperaPrima.nl | www.facebook.com/OperaPrimaAmsterdam