Corpocon Legal, belangenbehartiger van slachtoffers, schakelt Beer Advocaten in

Anderhalf jaar na het bloedbad in Alphen a/d Rijn, hebben de slachtoffers van de gruwelijke daad van Tristan van der Vlis van Justitie en Politie nog steeds geen antwoord gekregen op de vraag hoe het bloedbad heeft kunnen gebeuren. Corpocon Legal, de belangenbehartiger van 40 slachtoffers, heeft nu het gerenommeerde LSA letselschade advocatenkantoor Beer Advocaten te Amsterdam ingeschakeld om gezamenlijk de belangen van haar cliënten te behartigen. Beer Advocaten heeft bewezen ervaring in het aansprakelijk stellen van de Overheid in soortgelijke schadekwesties en heeft aangegeven zich positief en overtuigd te kunnen inspannen de waarheid voor de slachtoffers boven tafel te krijgen. In opdracht van Corpocon Legal gaat het advocatenkantoor tegen de Overheid meerdere rechtszaken aanspannen en aanzienlijke schadeclaims indienen.

Recht op de waarheid
De slachtoffers van het bloedbad in Alphen a/d Rijn hebben geen vertrouwen meer in een betrouwbaar onderzoek van de Overheid of het ontvangen van broodnodige hulp. Na anderhalf jaar zijn er nog steeds geen antwoorden en wanneer Corpocon Legal dossiers bij de Overheid opvraagt, wordt er door de Overheid aangegeven dat zij deze niet meer hebben, ondanks het feit dat inzage in de dossiers gerechtvaardigd is. De pijn van de slachtoffers, gedupeerde ondernemers en nabestaanden blijft daarentegen onveranderd. Orlando Kadir van Corpocon Legal: “Er heerst grote droefenis dat het nu tot rechtszaken dient te komen om de waarheid te horen. De slachtoffers worden door de Overheid al anderhalf jaar niet in staat gesteld om het leed te verwerken. Zij hebben recht op waarheid zodat zij een stuk afsluiting kunnen verwezenlijken. Daar maakt Corpocon Legal zich sinds 9 April 2011 hard voor.” De slachtoffers en nabestaanden hebben de site http://www.bloedbadalphenaandenrijn.nl opgericht om hun stem te laten horen.

Falend wapenvergunning beleid
Namens de slachtoffers houdt Corpocon Legal de Overheid volledig verantwoordelijk voor het falend wapenvergunning beleid waardoor Tristan van der Vlis zijn koelbloedig geplande moorden heeft kunnen plegen. Kadir: “De slachtoffers en gedupeerden verdienen alle aandacht en hulp van de Overheid. Het kan niet zo zijn dat je bent neergeschoten, je het wonderwel hebt overleefd, vervolgens hierdoor gehandicapt bent geworden, je bedrijf bent kwijtgeraakt, je gezin uiteenvalt en er ook nog eens een deurwaarder op de stoep staat omdat je de forse ziektekosten niet meer kunt betalen.” Kadir staat namens zijn cliënten nog altijd open voor constructief overleg met de Overheid.

Over Corpocon
Corpocon is een letselschadebureau dat door legal counselor Orlando Kadir is opgericht. Het bureau vertegenwoordigt inmiddels 40 gedupeerde ondernemers , directe slachtoffers en talloze nabestaanden van het bloedbad in Alphen a/d Rijn. Corpocon Legal richt zich op het oplossen van complexe letselschades en is gevestigd in Alphen a/d Rijn. Het bureau onderscheidt zich door diepgaande persoonlijke betrokkenheid en meer dan 20 jaar opgedane expertise op het gebied van mediation en schadevaststelling in letselschade.

http://www.letselenschadeclaim.nl
http://www.corpocon.com
http://www.bloedbadalphenaandenrijn.nl

Dit persbericht is opgesteld in opdracht van Corpocon Legal.