Online PR, Hans Slim, Typisch Gooisch, PR bureau Amsterdam, Supastar-pr, PR Amsterdam, publiciteit, free publicity, gratis publiciteit, Roman, Boek PR, publiciteit, media-aandacht, persbericht schrijven, persbericht versturen, journalist

Persbericht & persuitnodiging – Nieuw boek: ‘Typisch Gooisch’ debuutroman voormalig TV-presentator Hans Slim

Stout boek over Laren, Gooische vrouwen en andere wonderlijke verhalen

Crailo, 20 oktober 2014 – Almeloër Hans Slim, al jarenlang achterbuurman van Linda de Mol en bekend als voormalig lifestyle presentator van Koffietijd en Eigen Huis en Tuin, geeft op 23 oktober 2014 zijn eerste roman getiteld ‘Typisch Gooisch’ uit. Als geboren Twentenaar, die 24 jaar geleden naar ‘t Gooi verhuisde, biedt Hans Slim de lezer een spannend kijkje achter de mysterieuze schermen van ’t Gooi, de televisiewereld en de Gooische matras. Het stoute boek wordt afgewisseld met romantiek, humor, spanning, overspel, drank, moord, fraude en ondeugende sex. De vreemde en wonderlijke gebeurtenissen spelen zich grotendeels af in sprookjesachtig Laren. ‘Typisch Gooisch’ is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Aspekt en vanaf morgen bij de boekhandel en Bol.com. Bekijk hier de trailer van het boek: https://www.youtube.com/watch?v=whvM0JEWHF4.

Persuitnodiging
Op donderdag 23 oktober presenteert Hans Slim zijn roman op feestelijke wijze in café ’t Bonte Paard te Laren. Het eerste exemplaar van ‘Typisch Gooisch’ wordt overhandigd aan presentatrice/zangeres Marga Bult.Tevens zullen meerdere BN-ers uit ‘t Gooi aanwezig zijn. Journalisten zijn van harte uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Persaccreditatie kan aangevraagd worden bij Supastar-pr.

Gebaseerd op waargebeurde Gooische belevenissen
Hans Slim: “Toen ik 24 jaar geleden vanuit Almelo naar ’t Gooi verhuisde was ik verbaasd over de vriendjespolitiek en het gekonkel in Laren. Dat was ik als Almeloër helemaal niet gewend. Al mijn belevenissen in het wonderlijke Gooi vormen de inspiratie voor mijn eerste roman ‘Typisch Gooisch’. En ja, een gedeelte van het boek is ook echt gebeurd! Wat er werkelijk gebeurt in het betoverende Laren, onthul ik in dit boek!”

Achterflaptekst ‘Typisch Gooisch’
Typisch Gooisch, het nieuwe, stoute boek over sprookjesachtig Laren, romantiek, humor, spanning, overspel, drank, moord en ondeugende sex. Eindelijk kunnen we binnenkijken bij Larense Paradijsvogels, hun liefde, verdriet en andere typische Gooische zaken. Makkie woont in Laren en heeft een date met een stoere man die toch iemand anders blijkt te zijn. Ze ontmoet daarna een oude Gooische vriendin en dat loopt niet helemaal goed af. De derde relatie loopt zeer mysterieus af, niet zozeer door bizarre belevenissen maar door een vreemde gebeurtenis. Dit boek levert een kijkje achter de schermen van het Gooische buitenechtelijk relatiecircuit, de televisiewereld, de Gooische matras en andere ongelooflijke verhalen. Waar zijn die onderaardse gangen in ’t Gooi en wat gebeurt daar? Wat hebben New York, Milaan, Cannes en Monaco met Laren te maken? Wie is die man met rode schoenen in Laren? Wat doet Makkie in het Martinez hotel in Cannes? Typisch Gooisch, het boek dat geheimen onthult.

“Ik las het boek in één adem uit.”
Journalist Hans Knoop

Typisch Gooisch | Auteur: Hans Slim | ISBN 9789461535887 | 331 pagina’s | Oktober 2014 | Uitgeverij Aspekt.

Over Hans Slim
Twentenaar Hans Slim is al jarenlang de achterbuurman van Linda de Mol, en voormalig presentator van lifestyle-items bij onder meer Koffietijd, Eigen Huis & Tuin en bedenker van TV-woonmagazine. Ook was hij columnist bij de Telegraaf waar hij woontips gaf. Hij is schrijver van columns over het Gooische Opvanghuis voor Gescheiden Mannen (GOGM) die door (echte) Gooische vrouwen het huis uit zijn gezet. Hans geeft lezingen door het hele land over zijn boek. www.typischgooisch.nl | www.hansslim.nl

Noot voor redactie
Voor meer informatie, interview-aanvragen en additioneel beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Stephanie Aukes van Supastar-pr via telefoonnummer 06-24608220 of per e-mail via info

[at]supastar-pr[dot]com.

Persuitnodiging
Journalisten zijn van harte uitgenodigd om bij de boeklancering aanwezig te zijn op donderdag 23 oktober van 17 – 19 uur in Café ’t Bonte Paard te Laren. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Recensie-exemplaar
U kunt een recensie-exemplaar opvragen, een hardcopy (zolang de voorraad strekt) of een pdf. Geef bij aanvraag, s.v.p. uw voorkeur door.

Lees hier de eerste pagina van het boek:
http://www.typischgooisch.nl/geruchten/page198/page198.html

Lage resolutie beeldmateriaal van Hans Slim en ‘Typisch Gooisch’ kunt u hier inzien en downloaden:
https://www.dropbox.com/sh/vixwyz52ik5bvd1/AADZcPmG-bt3XnQMTInyaHUea?dl=0

Hoge resolutie beeldmateriaal kunt u opvragen, dan stuur ik het u direct toe.