Supastar-pr is door diëtist, diabetesverpleegkundige en auteur Harriët Verkoelen gevraagd om media-aandacht / free publicity te genereren. Het doel was om Harriët Verkoelen en de verkeerde diagnose van overgewichtdiabetes die zij in Nederland geconstateerd onder de aandacht te brengen. Lees hieronder over de succesvolle persbenadering en redactionele aandacht  die Supastar-pr voor Harriët Verkoelen gerealiseerd heeft.

Financieel Dagblad
14 november 2011 – Halve paginagroot opiniestuk van Harriët in het FD  met een grote foto van Laurel & Hardy. Zie hier.

Leeuwarder Courant
14 november 2011 – Artikel “Vaak fout voedingsadvies diabetes” in de Leeuwarder Courant. Lees het artikel hier.

GPD
Het artikel dat in de Leeuwarder Courant staat is geschreven door de Geassocieerde Persdienst (GPD). Een van de persdiensten van Nederland die schrijft voor 17 regionale kranten. Het artikel is daardoor verschenen in diverse andere regionale kranten. Zie hier de online versie van het artikel in de Leeuwarder Courant.

Gelderlander
15 november 2011 – Paginagroot interview in de Gelderlander met foto Harriët Verkoelen.

Vrouw Magazine (Telegraaf)
Begin januari wordt Harriët Verkoelen in Vrouw Magazine aangekondigd als blogger voor de populaire Online Vrouw site van de Telegraaf. Klik hier voor de aankondiging.

Vrouw.nl
9 – 13 januari 2012 – Harriët Verkoelen gaat in de tweede week van januari een week lang bloggen over het onderwerp ‘dieet’ op vrouw.nl (Telegraaf). Klik hier om de blogs te lezen.

Stichting Orthomoleculaire Educatie (SOE)
De Stichting Orthomoleculaire Educatie gaat op hun website aandacht besteden aan Harriët Verkoelen’s boek. Inmiddels staat een omschrijving van het boek hier online.

Online publicaties:
Leeuwarder Courant
Nieuwsbank
Gezonderworden.nl
Nieuws7.nl
Snelafvallenineenweek.net
Grootwarenhuis.com
Koolhydraatarmeproducten.net
Snelafvallen2.nl
Mydiabetesdigital.nl
Ziekenhuis-dieet.net
Grip-op-koolydraten.net
Volgnieuws.nl
Diabetes-suikerziekte.nl
Afvallenineenweek.mobi

Twitter
Het persbericht is o.a. ge(re)tweet door: @artsennieuws van Artsen Netwerk  en @diabetescheck
Artikel Leeuwarder Courant getweet door: @ChiyaNL, @diabetescheck en @LeeuwardenNu

Nòg meer (dan) media-aandacht: Het sneeuwbaleffect van free publicity
Ook hebben een aantal andere media en relaties gereageerd op de verschenen media-aandacht en willen nu ook over Harriët Verkoelen publiceren en/of met haar samenwerken. Dat is het mooie van free publicity. Het kan dát sneeuwbal effect hebben! Dankzij de media-aandacht is de verkoop van Harriët Verkoelen’s boek “Andere gezonde voeding. Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding” verdubbeld. Interesse in haar boek? Het is hier verkrijgbaar.