Heb je een redacteur al eens deze vraag gesteld?

Deze week heb ik een startende delicatessenzaak hier in Eindhoven geholpen met het benaderen van de media.

In een paar uurtjes tijd, hadden we een bericht opgesteld dat we aan een tiental Eindhovense media verstuurd hebben. Via hun eigen e-mailadres, want de media wil veel liever direct contact met de ondernemer zelf dan de zoveelste PR-expert, trust me ;-)

Mijn tip is dan ook:

Geef de media precies wat ze willen. Zo heb je veel meer kans dat ze je free publicity gunnen.

Om te weten te komen wat een redactie prettig vindt, raad ik je aan om te bellen met de redactie en diegene die de telefoon oppakt de vraag te stellen.

Stel, je wilt heel graag bij de LINDA of MT-magazine binnen komen, bel ze eens en vraag hoe ze interessante info het liefst ontvangen. En vraag dan meteen welke redacteur je voor jouw verhaal moet hebben.

Je zult er versteld van staan hoe prettig redacties het vinden dat je ze belt met deze vraag. Je laat namelijk zien dat je oprecht interesse toont in hun behoeften.

Het vergroot meteen de kans dat ze iets gaan doen met jouw nieuws of verhaal. Daarnaast is het een mooi eerste contactmoment waardoor ze jouw naam eerder zullen herkennen als ze bijvoorbeeld een mailtje van je binnen krijgen.

Dus, go for it!

Meer offline contact met like-minded ondernemers en klanten

De afgelopen 1,5 jaar heb ik voornamelijk online gewerkt. Af en toe deed ik wel 1-op-1 VIP-dagen met klanten, maar met name het afgelopen half jaar ben ik vooral bezig geweest met verhuizen, verbouwen en settelen in Eindhoven.

Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik op mijn plek zit. Ik heb ook een aantal hele leuke, ondernemende vrouwen ontmoet. Wat is het toch fijn om gelijkgestemden bij je in de buurt te hebben en een echte klik te voelen!

Doe je mee met de workshop over klantwervende webinars?

Dat gevoel van ondernemers offline helpen en ontmoeten, wil ik blijven vasthouden. Daarom organiseer ik op 1 februari a.s. hier in Eindhoven een workshop over klantwervende webinars.

Denk je erover na om webinars (lees: online seminars) te gaan geven of geef je al webinars maar leveren ze je niet genoeg klanten op? Doe dan mee met de workshop want we gaan in een klein groepje werken aan het perfecte webinarscript: een script dat waarde geeft aan de kijker en tegelijkertijd aanzet om klant bij je te worden.

Er zijn nog een paar plekken vrij. En tot en met a.s. maandag 15 januari kun je nog gebruik maken van het early bird introductietarief, daarna gaat de prijs omhoog.

Meer info & aanmelden:
https://stephanieaukes.com/webinar-workshop-eindhoven-het-perfecte-webinarscript

Heb je vragen over de workshop? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.