Hey you!

Ik hoop dat het jaar goed gestart is voor je! 2015 heb ik in stijl afgesloten met een tripje naar New York, lees maar in de LINDA. Dit jaar komen er al veel leuke nieuwe dingen op mijn pad. Zo benaderde Debbie Bernasco mij voor een interview voor haar populaire podcast #ILoveYourBrand. Daar zei ik natuurlijk meteen “JA” tegen.
Marcia Korenhof en Stephanie Aukes

Marcia Korenhof en Stephanie Aukes tijdens de laatste dag van het Supastar free publicity 5-maanden programma.

Tijdens dit interview vraagt Debbie mij het hemd van het lijf over hoe je als ondernemer free publicity krijgt. Ik geef daarbij een aantal praktische tips waar je vast niet aan gedacht hebt, maar die je wel gemakkelijk kunt toepassen om exposure in de media te krijgen. Ook vertel ik meer over mijn PR-achtergrond en hoe ik Supastar-pr ooit begonnen ben. Beluister de podcast.

Wil je in 2016 minimaal 2x zo bekend worden als dat je nu bent?
Is jouw doel voor 2016 om meer bekendheid te krijgen? Wil je met free publicity aan de slag en een miljoenenpubliek bereiken? In dit PR-programma begeleid ik je stap voor stap in de magische media wereld. Wil je weten wat je kan verwachten als je mee doet? Kinderaromatherapeut en webshopeigenaresse Marcia Korenhof van Aromakids.nl heeft mijn programma net afgerond. Je kunt haar supa free publicity resultaten bekijken zodat je een idee krijgt van wat voor jou ook werkelijkheid kan worden! Op de foto zie je mij met Marcia tijdens één van de live dagen van het programma.
Gratis PR-consult
Als je wilt weten of dit programma bij jouw business past of je hebt interesse in een andere samenwerking met mij, kun je een gratis 15 minuten PR-consult boeken.
Ik kijk er naar uit om je binnenkort te spreken. Make 2016 your best year yet!
Groet,
Stephanie