The Other Network & YGP bij “Een Vandaag” en RTL Z op één dag + Telegraaf

Hoe vaak overkomt je dat als ondernemer? Dat je twee keer op op één dag in de publiciteit bent en twee televisie opnames ‘moet’ maken? Dat was gisteren werkelijkheid voor mijn klant Melvin Tjoe Nij.

We hebben de afgelopen 5 maanden tijdens het Supastar free publicity programma hard gewerkt aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en publiciteit en dat werpt zijn vruchten af. Niks mooier dan dat journalisten jou erkennen als expert in jouw markt en jou bellen!

Melvin is oprichter van The Other Network en Young Global People en werd uitgenodigd door RTL Z om met de winnaars van zijn multiculturele verkiezing The Other Businessman op de gong te slaan en de beurs te openen. En het actualiteitenprogramma na het nieuws op Nederland 1, Een Vandaag, belde Melvin om deskundige op het gebied van multicultureel Nederland en de banenmarkt commentaar te geven op het feit dat Turkse en Marokkaanse jongeren maar moeilijk aan een stageplek en baan kunnen komen.

 

Bekijk hieronder het item bij Een Vandaag waar Melvin als expert vertelt hoe hij multiculturele jongeren helpt bij het vinden van een baan met zijn bedrijf Young Global People. En check ook het artikel op Telegraaf.nl over het slaan van de beursgong!

Bron: Een Vandaag, 16 december 2015. Lees het artikel dat bij het item wordt.

 

Bron: 17 december 2015, lees het hele artikel op Telegraaf.nl