Wil je gratis publiciteit in de media en een autoriteit worden op jouw gebied? In mijn blog van vorige week vertelde ik je hoe rubrieken je kunnen helpen om free publicity bij de grote media te krijgen.

Deze week deel ik graag nog een extra tip met je in deze video over hoe je te werk kunt gaan. Dit is een tip die je vandaag nog free publicity kan opleveren. Klik op de video hieronder om in 2 minuten mijn tip te beluisteren.

 

 

Wil je meer PR-tips en echt met free publicity aan de slag? A.s. donderdag 26 januari geef ik om 10.00 uur een gratis online training waar ik 7 bewezen PR-strategieën met je deel die mijn klanten onbetaalbare free publicity hebben opgeleverd. Je kunt je hieronder aanmelden:


>>> KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT GRATIS PR-WEBINAR <<<

 

Je zou me een groot plezier doen deze link te delen met collega-ondernemers die je ook (meer) gratis publiciteit wenst.

En laat in een comment hieronder weten welke PR-tip voor jou goed gewerkt heeft. Ik ben benieuwd!