Free Publicity Stephanie Aukes Supastar-pr Workshop PubliciteitHeb je een idee, boek, product of dienst dat je wilt promoten?

In de workshop “5 manieren om free publicity te krijgen” leer je de publiciteitsgeheimen zodat je business de boost krijgt waar je van droomt.

Leer hoe je jezelf positioneert en profileert als een Supastar en word zichtbaar als de expert die je bent!


Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die deskundig is op zijn vakgebied, zoals adviseurs, sprekers, auteurs, trainers, coaches als ook solo-ondernemers en kleine ondernemers die hun business willen promoten om hun naamsbekendheid te vergroten en meer sales te genereren.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Hoe je zichtbaar wordt als de expert en autoriteit op jouw vakgebied
  • Met welke boodschap je de media binnen 30 seconden overtuigt je gratis publiciteit te geven
  • Hoe je met publiciteit je business en sales kunt verdriedubbelen en talloze kansen voor je business creëert
  • Hoe je keer op keer in de media kunt verschijnen

De trainer:
Stephanie Aukes van Supastar-pr is publiciteitsdeskundige en helpt ondernemers al 10 jaar succesvol met het genereren van media-aandacht op radio, televisie, print en online waardoor zij hun expertstatus vergroten, onweerstaanbaar worden voor klanten en meer business genereren. Stephanie’s klanten verschenen in media als: Telegraaf, Pauw & Witteman, Financieel Dagblad, Linda, Metro, Flair, BNR radio, AT5, SBS6, RTL4, VROUW Magazine, Trouw, Libelle, Viva, Sprout, DWDD, Radio 2 en Management Team en grote online platformen als Vrouw.nl, Nu.nl, Sante.nl en Chicklit.nl. Stephanie heeft onder meer gewerkt met bestselling boekauteurs, lifestyle experts, business coaches, trainers, radio- en televisiepresentatoren, goede doelen en ondernemers op het gebied van gezondheid.

Wanneer en wanneer?
Donderdag 7 maart 2013 van 14.30 – 17.00 uur in het Ondernemershuis van Amsterdam Nieuw-West, Osdorpplein 519-521, 1068 TA in Amsterdam.

Bereikbaarheid
Je kunt voor de deur parkeren voor € 1,40 per uur of in de parkeergarage van Albert Heijn (op 2 minuten loopafstand), waar  het de eerste 2 uur gratis is. Tramlijn 17 en tramlijn 1 stoppen vlakbij. Vanaf Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk en Schiphol zijn er goede en snelle verbindingen.