Gratis Pr advies, gratis webinar free publicity, publiciteit, pr bureau amsterdam, Schrijf je hier in voor mijn gratis PR Tips & Tricks Ezine.

Wil je weten hoe het mij keer op keer lukt om free publicity te regelen voor mijn klanten? Bij Pauw & Witteman, Editie NL, Linda, Metro, FD, Parool, VROUW.nl (Telegraaf) en noem maar op? Dan heb ik nu iets leuks voor je! Op donderdagavond 6 november 2014 van 20.00 – 20.30 uur geef ik het gratis webinar “Hoe verleid je een journalist”.

In een kort maar krachtig webinar van 30 minuten deel ik een aantal van mijn PR-geheimen: hoe het mij, en mijn klanten die mijn training “In 1 dag PR-expert” hebben gedaan, keer op keer lukt om free publicity te krijgen. De tips zijn zo concreet, praktisch en simpel, dat je ze direct zelf kunt toepassen: zodat JIJ dus óók free publicity kunt genereren voor jouw bedrijf en deskundigheid. Je kunt je inschrijven om mee te doen aan dit gratis webinar via: www.ondernemenmetsocialmedia.nl.

Kun je er niet bij zijn op 6 november? Geen probleem, schrijf je gewoon in. Na afloop van het webinar ontvang je een MP3 in je mailbox zodat je de opname kunt beluisteren op een tijdstip dat jouw uitkomt.Mijn webinar maakt deel uit van de webinarserie “Scoren met social media zonder gedoe” die op 28 oktober 2014 van start gaat. Naast mijn eigen webinar kun je ook webinars volgen van top online marketingdeskundigen: Hennie Tibben, Patty Golsteijn, Maaike Gulden, Brenda Kok en Esther Jacobs.

In totaal kun je dus aan 6 gratis webinars deelnemen om je business naar een hoger plan te tillen. Dus als je een volgende stap wilt maken in je naamsbekendheid en je wilt leren hoe je (social) media beter in kunt zetten om dit te bereiken, schrijf je dan zeker in. Op dit moment hebben we al meer dan 1100 deelnemers!

Meer lezen over de inhoud van de webinars van al deze top experts én om je aan te melden, ga je naar www.ondernemenmetsocialmedia.nl.

P.s. Is deze webinarserie wellicht interessant voor iemand die je kent? Klik hier en stuur deze tekst gerust door!

Tot 6 november!

Hartelijke groet,

Stephanie Aukes