Bereik miljoenen mensen met een ijzersterke boodschap, maak impact en verhoog je omzet.

Stephanie Aukes, personal branding expert

100% toegewijd aan jouw PR-resultaat

Wil jij met jouw verhaal, boodschap en purpose miljoenen mensen bereiken om de wereld een stukje mooier of beter te maken te maken?

Met +15 jaar ervaring in de PR & journalistiek help ik ambitieuze ondernemers aan een onderscheidende kernboodschap, een sterk verhaal en een scherpe opinie die redactionele aandacht in de media oplevert. Mijn klanten krijgen publiciteit bij alle soorten media: televisie, radio, podcasts, publieksmagazines, vakbladen, kranten en online.

Met PR kun je in een snel tempo van ‘onbekend’ naar thought leader ofwel gedachteleider op jouw vakgebied gezien worden. Publiciteit maakt je aantrekkelijk voor klanten, het geeft je geloofwaardigheid en levert vertrouwen op waardoor klanten sneller voor jou zullen kiezen i.p.v. voor de concurrent.

In het Human Design Systeem heb ik het Incarnatiekruis van Dedication. Wanneer ik mijn energie toeleg op een nieuwe samenwerking met een klant, kun je rekenen op 100% commitment om samen de beste resultaten te behalen. Deze toewijding kost veel energie en tijd en ik ben daarom selectief in de klanten die ik aanneem.

Mijn klant
Ik werk graag met echte visionairs, CEO’s, change-makers, excellente ondernemers en experts met een belangrijke boodschap, mensen die een rolmodel (willen) zijn en hun kennis en expertise inzetten om de wereld vooruit te helpen. Ik combineer mijn PR-kennis graag met het Human Design Systeem dat je op basis van je geboortegegevens een succesblauwdruk geeft voor o.a. brand voice, messaging & storytelling, marketing en purpose.

PR & Mediatrainingen 
Ook werk ik graag samen met communicatie- en marketingafdelingen van bedrijven die het hart op de juiste plek hebben. Ik geef PR- en mediatrainingen en Human Design brand-voice trainingen en begeleid communicatiemedewerkers en experts binnen bedrijven met het maken van impact met hun communicatie-uitingen. Ik leer jouw medewerkers de fijne kneepjes van het PR-vak. Dus als je voelt dat je nu niet alles haalt uit je externe communicatie, boek een nieuwswaardesessie om al je kansen in de (online) media te ontdekken.

Mijn klanten verschijnen bij bekende media van RTL, NOS en Telegraaf tot BNR, Elsevier en MT/Sprout.

Plan een call in om kennis te maken!

Altijd de juiste boodschap 

Ik help je met het formuleren van authentieke boodschappen en verhalen waardoor je opvalt, impact maakt en een positieve verandering in de samenleving teweeg brengt. In deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om altijd en overal de juiste boodschap klaar te hebben. Op social media, netwerkevents, tijdens business meetings én zeker wanneer de media je bellen om je te interviewen.

Bekijk de video om te horen hoe de juiste PR-boodschap jouw business naar de next level kan brengen.

Mijn belofte

Ik help jou aan ijzersterke marketing- en communicatie boodschappen die ervoor zorgen dat:

  • je meer zichtbaarheid krijg en expertstatus verwerft
  • je gezien wordt als een thought leader en change-maker
  • je regelmatig gevraagd wordt voor interviews (free publicity) in de media
  • je positionering onderscheidend is (concurrenten laat je ver achter je)
  • je boodschappen en verhalen vertelt waardoor potentiële klanten aan je lippen hangen en in de actiestand komen om klant te worden
  • samenwerkingspartners en investeerders interesse tonen om met je te werken

Werkwijze

Tijdens een korte belafspraak of videocall hoor ik graag hoe ik kan helpen en laat ik weten wat ik hierin kan betekenen. Het is voor mij belangrijk dat we een goede match zijn om samen te werken. Ik neem niet iedere klant aan. Allereerst vind ik jouw visie belangrijk. Ik wil achter jouw visie kunnen staan. Wat zijn jouw wensen en verwachtingen? En wat verwacht ik van de haalbaarheid daarvan? Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij er zelf vertrouwen in hebt én mij dit vertrouwen geeft om er samen een succes van te kunnen maken.

Na de kennismaking plannen we meestal een nieuwswaardesessie om achter de nieuwswaarde en mediakansen van jouw bedrijf te komen. Je kunt overigens ook direct een nieuwswaardesessie boeken. Vanuit deze sessie bepalen we de stappen die we samen gaan kunnen zetten en maak ik een voorstel.

BOEK EEN KENNISMAKINGSCALL

Over Stephanie

Stephanie Aukes helpt bewuste ondernemers, experts en leiders met PR- en marketingboodschappen en strategieën die wél werken. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in PR, marketing en journalistiek en heeft vele merken geholpen om grote bekendheid te krijgen.

Haar volharding, creativiteit en out-of-the-box denken hebben ervoor gezorgd dat zij vele start-ups heeft geholpen hun eerste miljoen om te zetten en zzp’s naar 6-cijfers en meer. Lees tientallen lovende recensies op haar Linkedin profile hoe haar klanten haar begeleiding ervaren.

Stephanie heeft zich altijd afgevraagd waarom bepaald sales- en marketingtechnieken voor de één wel werken en voor de ander niet. Het Human Design Systeem heeft haar dat antwoord gegeven. Nu combineert zij haar PR- en marketingkennis ook met dit systeem om ondernemers en leiders die hiervoor open staan te helpen om hun bedrijf nóg efficiënter en succesvoller in te richten op basis van Human Design.

Stephanie is een veelgevraagd spreker en consultant. In 2017 bereikte ze de top 3 van beste consultants in Nederland tijdens de FOTY-awards. Een jaar later werd zij verkozen als beste spreker. De pers omschrijft haar als een “PR guru” en een “force of nature” die het PR-vak uitgedaagd heeft om het anders te doen. Met haar innovatieve Supastar-methode maak ze het gemakkelijk voor CEO’s, experts, change-makers en leiders om publiciteit te krijgen.

Volgens het Human Design Systeem is Stephanie een 5/1 Projector, wat betekent dat ze een geboren gids is voor anderen. Ze heeft de gave om anderen op diep niveau te zien, wat haar helpt om haar klanten te begeleiden in het maken van de impact die zij verdienen.

Ze woont in Amsterdam met haar twee huiskonijnen Punkie en Baby Cakes. Lees hier meer over Stephanie.

Wat klanten zeggen…

Lees hier + mijn LinkedIn profiel nog tientallen testimonials.

Een van de grootste uitdagingen als een vegan bedrijf is om een PR of Marketing persoon te vinden die onze visie begrijpt. Stephanie begrijpt niet alleen onze visie, maar zij leeft hem ook. Zij is de perfecte persoon om je bedrijf de publiciteit te geven die het verdient, zodat je niet langer ‘s werelds best bewaarde geheim hoeft te zijn. Laat je door haar begeleiden!

Giles FabrisGiles Fabris, Co-founder Bali Secrets

Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad. Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon met haar gaan samenwerken!

Marcia Korenhof, Aromakids